DIVENDRES 26 DE MAIG

FACUA Catalunya imparteix una xerrada sobre les clŗusules terra al costat de la CGT-Baix Llobregat

El secretari general de FACUA Catalunya, Gerard HernŠndez, respondrŗ les preguntes dels assistents i tractarŗ d'aclarir els dubtes que aquests plantegen.

FACUA Catalunya imparteix una xerrada sobre les clŗusules terra al costat de la CGT-Baix Llobregat

FACUA Catalunya impartirà el divendres 26 de maig una xerrada informativa sobre les clàusules terra, al costat de la CGT-Baix Llobregat.

El secretari general de FACUA Catalunya, Gerard Hernández, serà l'encarregat d'impartir la xerrada i facilitarà informació sobre les noves sentències del Tribunal de Justícia de la UE i del Tribunal Suprem relacionades amb les clàusules terra, així com del Reial Decret 1/2017, de 20 de gener, de mesures urgents de protecció dels consumidors en matèria de clàusula terra.

Gerard Hernández respondrà les preguntes dels assistents i tractarà d'aclarir els dubtes que aquests plantegen. Així mateix, explicarà com es poden reclamar davant les entitats bancàries la devolució de les quantitats cobrades indegudament per les esmentades clàusules terra.

L'acte se celebrarà a partir de les 19.00 hores del divendres 26 de maig, en els locals de la CGT Baix Llobregat a la carretera d'Esplugues, 46, a la localitat de Cornellà de Llobregat.