ACTUACIONS PREVISTES PER ALS DIES 21 I 22 DE SETEMBRE AL PALAU SANT JORDI

FACUA critica que la promotora de Lady Gaga segueixi sense atendre els afectats per les cancel·lacions

Dies després d'anunciar que els concerts a Barcelona es posposen a 2018, molts afectats segueixen sense rebre resposta de Live Nation. Ticketmaster Espanya adverteix que no assumirà les despeses derivades.

FACUA critica que la promotora de Lady Gaga segueixi sense atendre els afectats per les cancel·lacions

FACUA-Consumidors en Acció denuncia que, quatre dies després que la promotora Live Nation anunciés la cancel·lació de dos concerts de Lady Gaga a Barcelona pels problemes de salut de l'artista, l'empresa segueix sense atendre les reclamacions dels afectats, que han rebut el silenci per tota resposta, segons han advertit alguns d'ells a l'associació.

Per la seva banda, Ticketmaster Espanya, portal oficial de venda d'entrades, ha anunciat que únicament es fa càrrec de tornar els diners de les passades, però no de cap altra despesa ocasionada per la cancel·lació dels concerts. "Quant a les despeses en què has incorregut per acudir a l'esdeveniment suspès no ens podem fer càrrec, ja que nosaltres únicament t'hem venut les entrades, les quals seran retornades tan aviat com el promotor ens autoritzi a fer-ho. Gràcies per la teva compressió i disculpa les molèsties", ha contestat l'empresa a un afectat.

FACUA recorda que els concerts cancel·lats estaven previstos per als dies 21 i 22 de setembre a Barcelona, ​​i que l'empresa promotora d'aquests, Live Nation, va anunciar amb només tres dies del primer dels concerts la cancel·lació de la gira Joanne World Tour de l'artista nord-americana per diverses ciutats d'Europa.

L'associació ja va advertir a tots els seguidors de Lady Gaga que hagin adquirit entrades per a les dues actuacions a Barcelona que poden reclamar els diners de les passades. I a més, a aquells usuaris que no puguin assistir a les noves dates, que tenen dret a exigir no només el preu de l'entrada, sinó també les despeses que s'ocasionin, cas de l'import que impliqui la cancel·lació dels bitllets de transport i allotjament.

Noves dates en 2018

Els usuaris que sí que vulguin acudir als esdeveniments en la seva nova programació (encara no hi ha data, però seran ja en 2018) podran reclamar les despeses derivades de la modificació de la data dels bitllets o l'adquisició de nous títols de transport, en el cas que ja els haguessin pagat.

Aquest canvi en les dates dels concerts, així com la falta de concreció sobre les noves, encara per definir, constitueixen, segons el parer de FACUA, motiu suficient perquè els usuaris que hagin adquirit passis per a aquestes actuacions reclamin ia la devolució i reintegrament l'import d'aquestes, si consideren que ja no estan interessats a acudir a l'esdeveniment en un futur.

L'associació insta Live Nation a atendre sense dilació totes les sol·licituds de devolució que els siguin remeses pels afectats, tant pel que fa a devolució de l'import com a l'abonament de les despeses ja abonades de transport i allotjament.