Davant els jutjats Penals

El Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya interposa una denúncia contra Clíniques iDental

El COEC les acusa de suposats delictes contra la salut pública, estafa, publicitat enganyosa, lesions i contra la Seguretat Social. FACUA ja ha reclamat solucions a aquesta cadena d'establiments dentals per als afectats.

El Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya interposa una denúncia contra Clíniques iDental

El Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatólegs de Catalunya (COEC) ha anunciat en un comunicat que ha interposat una denúncia contra Clíniques iDental davant els jutjats penals pels delictes contra la salut pública, estafa, publicitat enganyosa, lesions i contra la Seguretat Social que els responsables d'aquestes podrien haver comès.

FACUA-Consumidors en Acció ja ha reclamat a aquesta cadena d'establiments dentals que doni solucions a tots els usuaris afectats pel tancament dels seus establiments a Barcelona, Granada, Santander i Saragossa.

A més, segons indica la web de la ràdio i televisió de Canàries, a aquests tancaments se suma ara el de la clínica iDental a Las Palmas de Gran Canaria, on hi hauria més de 1.000 persones damnificades.

El COEC assenyala que ha rebut més de 120 reclamacions des de finals de l'any 2016. En moltes d'elles, els pacients afectats han posat de manifest casos de mala praxi, denegació d'auxili, interrupció dels tractaments i abandó dels pacients, a més de nombrosos supòsits de pròtesis deficients i tractaments mal planificats i executats.

FACUA anima als usuaris que hagin resultat afectats pels tancaments d'aquests establiments que reclamin pels perjudicis causats. En qualsevol de les oficines de l'associació poden realitzar la seva consulta i unir-se als socis que ja estan tramitant les seves reclamacions. ​