Una vintena d'establiments al llarg de tota Espanya

FACUA crea una plataforma d'afectats pel tancament en cadena de la xarxa de Clíniques iDental

L'associació, que està rebent multitud de peticions d'assessorament per part dels pacients, tramita nombrosos expedients per diverses irregularitats.

FACUA crea una plataforma d'afectats pel tancament en cadena de la xarxa de Clíniques iDental
Els establiments iDental tancats, fins aquest moment, són els de Barcelona, ​​Granada, Las Palmas de Gran Canària, Santander, Sevilla i Saragossa. | Imatge: identalnoticias.com

FACUA-Consumidors en Acció ha creat una plataforma d'afectats per assessorar i defensar els pacients damnificats pel tancament en cadena de la xarxa de Clíniques iDental al llarg de tot Espanya. Els usuaris poden sumar-se a la plataforma en aquest mateix web (en l'adreça FACUA.org/iDental).

L'associació, que està rebent a les seves oficines multitud de peticions d'assessorament per part dels pacients, tramita nombroses reclamacions per diferents irregularitats en l'atenció als usuaris, a les que ara se sumen els tancaments de diverses clíniques.

Els establiments tancats, fins aquest moment, són els de Barcelona, ​​Granada, Las Palmas de Gran Canària, Santander, Sevilla i Saragossa, que han deixat a milers de pacients sense cap atenció.

A aquests tancaments s'afegeixen les diverses irregularitats que socis de FACUA han assenyalat en les seves reclamacions, com mala praxi, una defectuosa prestació dels serveis, la manca d'atenció adequada i, en alguns casos, els ajornaments i les anul·lacions de cites. Molts dels damnificats indiquen que s'han quedat amb els seus tractaments interromputs o sense començar, després d'haver donat una quantitat de diners directament o prèviament a través d'una financera.

L'associació exigeix ​​tant a les clíniques que actuen sota el nom de iDental com a iDental i a les empreses que financen els tractaments que assumeixin responsabilitats i solucionin aquesta situació amb els pacients damnificats.

FACUA anima els usuaris que hagin resultat afectats pels tancaments d'aquests establiments que reclamin pels perjudicis causats. En qualsevol de les oficines de l'associació poden realitzar la seva consulta i unir-se als socis que ja estan tramitant les seves reclamacions.