FACUA inicia els tràmits per recórrer davant el Suprem el trasllat del cas Volkswagen a Alemanya

S'ha dirigit a la Sala Penal de l'Audiència Nacional per comunicar-li la seva intenció d'interposar un recurs de cassació.

FACUA inicia els tràmits per recórrer davant el Suprem el trasllat del cas Volkswagen a Alemanya

FACUA-Consumidors en Acció ha iniciat els tràmits davant la Sala Penal de l'Audiència Nacional per interposar un recurs davant del Tribunal Suprem contra la decisió de traslladar a la Fiscalia de Braunschweig (Alemanya) el cas del frau en les emissions de Volkswagen.

No és l'única acusació que ha pres aquesta decisió. El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno ha dictat una providència aquest dilluns a la que deixa en suspens el trasllat del cas després que un altre dels personats comuniqués que presentarà un recurs de cassació.

L'associació considera que la sortida del procediment d'Espanya i la seva tramitació a Alemanya limitaria el dret a la tutela judicial efectiva i al rescabalament dels danys causats dels afectats, per veure dificultats en la pràctica per poder actuar en un procediment seguit en aquell país. FACUA representa en la causa a prop de 7.000 afectats pel dieselgate.