Una fallada en Windows mostra la pantalla d'error quan s'intenta restaurar l'equip després d'actualitzar-lo

Ni tan sols reiniciant l'equip es podrà arreglar aquest problema en Windows 10, ja que la pantalla continuarà blava impedint l'encès normal de l'ordinador.

Una fallada en Windows mostra la pantalla d'error quan s'intenta restaurar l'equip després d'actualitzar-lo

La restauració dels equips després d'actualitzar Windows 10 pot donar lloc a una fallada en l'ordinador que mostrarà un missatge d'error i impedirà el funcionament habitual de l'equip. Microsoft ha detectat aquesta avaria i ha localitzat el problema en la re iniciació de l'equip després de restaurar-lo i la incompatibilitat dels arxius d'una versió i una altra.

El problema detectat és que el programari de Windows 10 no permet realitzar una restauració de l'equip des d'un punt d'anterior del sistema després d'instal·lar una actualització en qualsevol ordinador net de virus. Després d'instal·lar les noves actualitzacions i retornar l'equip a un punt de restauració creat prèviament, el sistema mostra l'error (0xc000021a) i la pantalla es posa completament blava.

Ni tan sols reiniciant l'equip es podrà arreglar el problema, ja que la pantalla continuarà mostrant l'error impedint l'encès normal de l'ordinador, com assenyalen des de la companyia.

En la pàgina d'ajuda de Microsoft indiquen que per a recuperar el funcionament habitual de Windows s'ha d'usar WinRe, l'entorn de recuperació de Windows, que requerirà el mitjà que l'usuari va emprar per a instal·lar Windows (com una unitat USB). S'ha de restaurar el sistema a través de 'Solucionar problemes', 'Opcions avançades' i 'Restaurar sistema' per a punxar sobre 'Restaurar ara'.

Posteriorment, en els ajustos de configuració caldrà desactivar els controladors signats, i deixar que el sistema continuï restaurant-se.

Les actualitzacions de programari de certs dispositius a vegades presenten problemes perquè són incompatibles amb el maquinari o perquè el nou programa presenta desperfectes i carregar el punt de restauració és molt útil per a solucionar-lo. Aquesta funció permet tornar a l'estat de l'equip en un determinat punt anterior per a eliminar les petites fallades que ha donat lloc l'actualització.