La Policia deté a diversos jugadors de Primera i Segona Divisió per tripijocs de partits de futbol

Se'ls imputa pertinença a una organització criminal que realitzava aquestes pràctiques per a tenir beneficis en les apostes esportives.

La Policia deté a diversos jugadors de Primera i Segona Divisió per tripijocs de partits de futbol

La Policia Nacional ha detingut a diversos jugadors de Primera i Segona Divisió per participar presumptament en una organització criminal dedicada al tripijoc de partits de futbol per a tenir beneficis en les apostes esportives, segons han informat Europa Press fonts policials.

En l'operació han estat detinguts diversos futbolistes, entre ells Raúl Bravo, exjugador del Reial Madrid i suposat capitost de l'organització; Borja Fernández, jugador del Reial Valladolid Club; Carlos Aranda, exjugador de diversos equips de Primera Divisió; Íñigo López Montaña, jugador de l'Esportiu de La Corunya i Samuel Saiz Alonso, jugador del Getafe.

Segons el diari El Mundo, també han estat detinguts Agustín Lasaosa, president de la Societat Esportiva Huesca, i Juan Carlos Galindo Lanuza, cap dels serveis mèdics del mateix club.

A tots els detinguts se'ls imputa pertinença a organització criminal, corrupció entre particulars i blanqueig de capitals. La recerca l'ha desenvolupat la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV).