FACUA Catalunya imparteix una sessió informativa de l'empresa municipal de formació de Mollet del Vallès

L'activitat, realitzada aquest dijous 19 de setembre en la seu de l'associació, s'ha dirigit als alumnes del curs 'Control i Formació en Consum'.

FACUA Catalunya imparteix una sessió informativa de l'empresa municipal de formació de Mollet del Vallès

FACUA Catalunya ha impartit una sessió informativa de l'Empresa Municipal per a la Formació i l'Ocupació (EMFO) de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (Barcelona).

L'activitat s'ha dirigit als alumnes del curs Control i Formació en Consum, que desenvolupa EMFO i s'ha dut a terme aquest dijous 19 de setembre en la seu de l'associació, en el carrer de Leiva, 25, de la ciutat de Barcelona.

Tania Martín i Gerard Hernández, membres del departament de Reclamacions de FACUA Catalunya, han explicat als alumnes d'aquesta activitat com es tramiten les reclamacions en matèria de consum i quins són els sectors més demandats pels consumidors.

Martín i Hernández han atès les qüestions plantejades pels alumnes sobre el procés de tramitació i reclamació d'expedients, les clàusules sol o l'afiliació de socis, entre altres.

Jéssica Ambrojo i Andrea Lamich, també del departament de Reclamacions de FACUA Catalunya, han mostrat als alumnes les instal·lacions del servei d'atenció al consumidor de l'associació, on han pogut veure com s'atén els usuaris que van per a solucionar un problema que els hagi sorgit relacionat amb consum.