FACUA Catalunya acudeix un any més a la fira de voluntariat TAST Social de Tarragona

Prevista inicialment per a maig, la pluja va obligar a suspendre-la i ajornar-la. Finalment, s'ha celebrat aquest 4 d'octubre.

FACUA Catalunya acudeix un any més a la fira de voluntariat TAST Social de Tarragona

FACUA Catalunya ha participat un any més en el TAST Social de Tarragona, la mostra d'entitats organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social, que va tenir lloc aquest divendres 4 d'octubre en la Plaça Corsini de la localitat.

En aquesta trobada, des de les 10 fins a les 14 hores, FACUA Catalunya ha difós la labor diària que realitza en defensa dels consumidors i els mitjans que posa a la disposició dels seus socis per a reclamar davant els grans fraus i abusos que poden sofrir. Es van celebrar, a més, tallers formatius als quals van acudir alumnes de diferents instituts i centres formatius de la comarca.

El TAST té com a objectiu "visibilitzar la força transformadora del voluntariat" i compta amb vint-i-cinc organitzacions que realitzen diferents tallers per a donar a conèixer les tasques que duen a terme. Durant la fira es van programar tota una sèrie d'activitats, entre les quals hi havia actuacions de coral, dansa, etc.
Amb la seva participació, FACUA Catalunya reafirma el seu compromís amb la formació dels consumidors i col·lectius que mereixen una atenció especial, com els joves, en fires com aquesta.

Prevista inicialment per al 24 de maig, aquesta sisena edició del TAST Social va haver de ser ajornada a causa de les fortes pluges que va sofrir el municipi en aquelles dates.

El TAST Social de Tarragona és un projecte que lidera la Federació Catalana de Voluntariat Social amb el suport de totes les entitats participants: Projecte Home, Fundació La Tutela, Fundació Santa Teresa del Vendrell, Fundació Onada, Associació Ment i Salut La Muralla, Creu Roja, Càritas Diocesana de Tarragona, Afanoc, Associació de voluntaris del Camp de Tarragona, Alzheimer Tarragona, Aicec-Adicae, Quilómetro Zero, Aprodisca, Amics de la Gent Gran, Pàdel amb tu, Fundació Catalunya-La Pedrera, Club Vaixell, Voluntariat per la llengua, ONCE, Taller Baix Camp, Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya, Joventut Multicultural Musulmana, Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores, Punt de Voluntariat de Tarragona i FACUA Catalunya.