FACUA Catalunya es reuneix amb representants del Consell de Responsabilitat Social d'FGC

Aquest òrgan de l'empresa pública catalana de ferrocarrils es va constituir el mes de juliol passat com a manera d'institucionalitzar el diàleg entre l'empresa pública amb les organitzacions de la societat civil.

FACUA Catalunya es reuneix amb representants del Consell de Responsabilitat Social d'FGC
El Consell de Responsabilitat Social d'FGC durant la seva constitució el passat 12 de juliol.

FACUA Catalunya s'ha reunit aquest dijous 10 d'octubre amb membres del Consell de Responsabilitat Civil de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), l'empresa pública catalana de ferrocarrils.

A la trobada, que va tenir lloc en la seu de FACUA Catalunya a Barcelona, va assistir el president de l'associació, José Luis Nueno, el coordinador de Responsabilitat Social d'FGC, Antonio García Leyva, i dos consultors de la Universitat Pompeu Fabra.

El Consell de Responsabilitat Social es va constituir el mes de juliol passat com a manera d'institucionalitzar el diàleg entre FGC i els usuaris dels seus serveis, així com amb les persones que treballen en la companyia, les empreses proveïdores, l'Administració i la resta d'organitzacions de la societat civil. Entre les seves funcions també està la d'assessorar els òrgans de direcció de l'empresa en matèria de Responsabilitat Social mitjançant la formulació de propostes i informes amb caràcter de recomanacions.

El Consell es reunirà un mínim de dues vegades a l'any i està format per persones de reconegut prestigi professional i social en diversos àmbits vinculats a la Responsabilitat Social.

Actualment, la presidència del Consell recau en el president d'FGC, Ricard Font, i la vicepresidència en la directora d'Organització i Persones de la companyia, Juliana Vilert. També formen part d'aquest Consell Comissions Obreres, UGT, la Taula del Tercer Sector, El Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, la Fundació Confavc, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (Cocarmi), la Federació ECOM, l'Observatori Dona Empresa i Economia, el consultor expert en meteorologia Alfred Rodríguez Picó i FACUA Catalunya.