FACUA Catalunya participa en una xerrada informativa sobre la 'taxa rosa'

Actualment, existeixen molts productes que tenen un preu superior pel simple fet d'estar etiquetats per a ser usats per les dones.

FACUA Catalunya participa en una xerrada informativa sobre la 'taxa rosa'

FACUA Catalunya fa una xerrada informativa el dimecres 4 de desembre a Barcelona. Aquesta trobada s'emmarca en la programació mensual d'activitats que ofereix l'Espai Consum Responsable, de l'Ajuntament de Barcelona.

En l'activitat intervindran Tania Martín, membre del departament jurídic de FACUA Catalunya i Marta Molas, periodista de la Clara Comunicació. El principal objectiu serà incidir sobre la problemàtica que li suposa al públic femení la taxa rosa.

La xerrada pretén abordar el fet que molts productes tenen un preu superior pel simple fet d'estar etiquetats per a ser usats per dones, malgrat que tenen les mateixes característiques que els oferts a homes. Això, a més, pot implicar publicitat enganyosa.

L'acte tindrà lloc dimecres que ve 4 de desembre a les 18.30 hores en l'Espai Consum Responsable, en Ronda Sant Pau, 43-45 de Barcelona. Els interessats a assistir poden inscriure's enviant un correu electrònic a espaiconsumresponsable@bcn.cat.