FACUA Catalunya es reuneix amb l'entitat d'ajuda a les persones grans Avismon

A la trobada es va abordar la problemātica de la bretxa digital i les limitacions que imposen les entitats bancāries a causa del tancament d'oficines, entre altres.

FACUA Catalunya es reuneix amb l'entitat d'ajuda a les persones grans Avismon
A la imatge, Ester Pascual i Sandra Puerto, coordinadores de Voluntariat de Avismon, i José Luis Nueno, president de FACUA Catalunya.

FACUA Catalunya s'ha reunit amb Avismon, una fundació sense ànim de lucre dedicada a prestar ajuda a les persones grans, els voluntaris de les quals ofereixen companyia, ajuda, etc.

A la trobada, que va tenir lloc el passat 2 de febrer en la seu de l'associació, van participar José Luis Nueno, president de FACUA Catalunya, i Ester Pascual i Sandra Puerto, coordinadores de Voluntariat de Avismon.En la reunió, es va abordar la problemàtica de la bretxa digital, la dificultat amb què es troben les persones grans pel tancament d'oficines i les dificultats que se'ls presenten per les limitacions que imposen les entitats bancàries per a efectuar operacions presencials.

A més, es va valorar la possibilitat d'efectuar sessions informatives per als beneficiaris de Avismon en les quals traslladar-los els seus drets com a consumidors.