Vols rebre l'edició impresa de Timocracia? T'expliquem com

Aquesta setmana, tots els donatius realitzats a la Fundació FACUA seran obsequiats amb un exemplar del llibre de Rubén Sánchez. Només haurŕs d'abonar les despeses d'enviament.

Vols rebre l'edició impresa de Timocracia? T'expliquem com

Aquesta setmana, si fas un donatiu a la Fundació FACUA per a la Cooperació Internacional i el Consum Sostenible, sigui quin sigui el seu import, rebràs al teu domicili un exemplar de l'edició impresa de Timocracia. En el llibre, el periodista i portaveu de FACUA-Consumidors en Acció Rubén Sánchez relata 300 trampes amb les quals ens prenen el pèl les empreses i governs.

Només has d'ingressar el donatiu més les despeses d'enviament en el compte de la Fundació FACUA (ES24 2100 8436 41 0200231118) indicant com a concepte "Donatiu més despeses d'enviament Timocracia". Després, envia a fundacion@fundacionfacua.org un correu amb una imatge del justificant bancari, el teu nom, cognoms, DNI i adreça postal.

Les despeses d'enviament són 5,09 euros si vius a Sevilla, 5,40 euros en una altra província d'Andalusia, 5,99 euros si vius a la resta de la Península, 16,34 euros a Balears, 17,92 euros a Gran Canària i Tenerife, 18,54 euros a la resta d'Illes Canàries, 25,64 euros a Ceuta i 18,50 euros a Melilla. En cas que l'enviament s'hagi de fer a un altre país, escriu a l'esmentat correu per consultar les despeses.

Amb la teva aportació ajudaràs a la Fundació FACUA a desenvolupar les seves accions de cooperació internacional i a elaborar els seus estudis i publicacions per fomentar el consum crític i sostenible. Podràs deduir en la declaració d'IRPF el 75% del teu donatiu fins a 150 euros i el 30% a partir d'aquesta quantitat.

Timocràcia és una obra editada per FACUA i la seva Fundació, una institució creada per l'associació com a mitjà per contribuir a fomentar la realització d'activitats de cooperació internacional amb el moviment de consumidors d'Amèrica Llatina i el Carib i d'altres continents, l'estudi i la investigació del moviment consumidorista, la formació i l'edició de publicacions per fomentar el consum racional, crític i sostenible.

Recorda que també pots descarregar-te gratis l'edició electrònica del llibre a la pàgina web Timocracia.com. Disponible en els formats pdf, epub, mobi i azw3, després del seu llançament el passat 18 de desembre ha superat ja les 20.000 descàrregues.

Protecció de dades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, si fas un donatiu, les teves dades quedaran arxivades en un fitxer informatitzat propietat de la Fundació FACUA, amb domicili a Bécquer, 25B 41002 Sevilla, i no seran, en cap concepte, cedits amb fins comercials a tercers. El fitxer està destinat a la gestió de les donacions i l'enviament d'informació sobre les activitats que desenvolupa. Podràs accedir, modificar, rectificar, cancel·lar les teves dades o sol·licitar a la Fundació que no t'enviï informació dirigint-te a fundacion@fundacionfacua.org.