FACUA Catalunya acudeix un any més a la fira de voluntariat TAST Social de Tarragona

L'associació difondrà la seva labor en defensa dels consumidors en l'esdeveniment, que celebra aquest divendres 24 de maig la seva sisena edició.

FACUA Catalunya acudeix un any més a la fira de voluntariat TAST Social de Tarragona

FACUA Catalunya participa un any més en el TAST Social de Tarragona, la mostra d'entitats organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social, que tindrà lloc aquest divendres 24 de maig en la Plaça Corsini de la ciutat. Aquest dimecres 22, l'associació ha estat present en l'estand que la Fira ha col·locat per a anunciar l'esdeveniment.

En aquesta trobada, FACUA Catalunya difondrà la labor diària que realitza en defensa dels consumidors i els mitjans que posa a la disposició dels seus socis per a reclamar davant els grans fraus i abusos que sofreixen els consumidors.

El TAST té com a objectiu "visibilitzar la força transformadora del voluntariat" i compta amb vint-i-cinc organitzacions que realitzaran diferents tallers per a donar a conèixer les tasques que realitzen. L'escenari central de la fira tindrà tota una sèrie d'activitats, entre les quals es troben actuacions de coral, dansa i castellers.

Amb la seva participació, FACUA Catalunya reafirma el seu compromís amb la formació dels consumidors i col·lectius que mereixen una atenció especial, com els joves, en fires com aquesta.

El TAST Social de Tarragona és un projecte que lidera la Federació Catalana de Voluntariat Social amb el suport de totes les entitats participants: Projecte Home, Fundació La Tutela, Fundació Santa Teresa del Vendrell, Fundació Onada, Associació Ment i Salut La Muralla, Creu Roja, Càritas Diocesana de Tarragona, Afanoc, Associació de voluntaris del Camp de Tarragona, Alzheimer Tarragona, Aicec-Adicae, Quilómetro Zero, Aprodisca, Amics de la Gent Gran, Pàdel amb la teva, Fundació Catalunya-La Pedrera, Club Vaixell, Voluntariat per la llengua, ONCE, Taller Baix Camp, Associació de Transplantados Hepàtics de Catalunya, Joventut Multicultural Musulmana, Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores, Punt de Voluntariat de Tarragona i FACUA-Consumidors en Acció.