FACUA Catalunya celebra dues xerrades informatives pel Dia Mundial dels Drets dels Consumidors

Les sessions tindran lloc el pr˛xim 12 de marš a les 16 hores a Reus i a les 18 hores a Tarragona, on s'informarÓ els assistents sobre diferents aspectes relacionats amb el consum.

FACUA Catalunya celebra dues xerrades informatives pel Dia Mundial dels Drets dels Consumidors

FACUA Catalunya imparteix dijous que ve 12 de març dues xerrades informatives sobre drets dels consumidors amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, que se celebra el 15 de març.

En les sessions s'informarà els consumidors del funcionament de FACUA Catalunya, de les situacions més habituals que generen controvèrsies amb les empreses i del tractament de les reclamacions i les diferents vies de solució. A més, també s'abordaran els drets dels passatgers aeris amb relació a les cancel·lacions de vols a causa del *coronavirus i les últimes sentències sobre l'IRPH i les targetes revolving.

La primera de les xerrades tindrà lloc a les 16 hores en el Centre Cívic del Carme de Reus, situat en la plaça de la Patacada, 10. L'associació ha creat recentment una nova delegació territorial en aquesta localitat, per a avançar en l'acostament de l'organització a tots els seus assoiats en aquesta ciutat i aconseguir una major presencial territorial a la província.

A Tarragona, la sessió començarà a les 18 hores en l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) de l'Ajuntament de la ciutat, en l'avinguda Ramón y Cajal, 70.

L'assistència a les xerrades és oberta fins a completar aforament.