José Luis Nueno, reelegit president de FACUA Catalunya

Els socis també van aprovar el balanç dels comptes i les activitats realitzades l’exercici 2021, i tambè la proposta d’accions i del pressupost previst per a aquest exercici.

José Luis Nueno, reelegit president de FACUA Catalunya

José Luis Nueno ha estat reelegit pels associats de FACUA Catalunya com a president de l'associació. La votació va tenir lloc el passat dimarts 22 de març en el marc de la celebració de la 13a Assemblea General de Socis, acte que va començar a les 18.30 hores, i es va dur a terme per videoconferència.

Com a integrants de la Junta s’escollí Gerard Hernández com a secretari general, Olga Ruiz com a vicepresidenta i Rosa María Losa com a tresorera. I com a vocals es van nomenar Judith Pizarro, Máximo Juan Blanco, Tania Martín, Salvador Correa, Jordi Juan, Pere Hernández, Isidre Puig, Beatriz Miranda i Joan Faidella. L’elecció de la nova Junta Directiva per al període 2022-2026 es va fer en el marc d’una Assemblea Extraordinària.

En la Assemblea General els associats van aprovar el balanç de comptes i les activitats realitzades durant l’exercici 2021, així com la proposta d’accions i del pressupost previst per al present exercici.