FACUA Catalunya imparteix una xerrada als alumnes de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech

L'activitat, realitzada el dilluns 4 d'abril a la seu barcelonina de l'associació, s'ha dirigit als alumnes del curs de màrqueting de la institució educativa de Sant Sadurní d'Anoia.

FACUA Catalunya imparteix una xerrada als alumnes de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech

FACUA Catalunya ha impartit aquest dilluns 4 d'abril una sessió informativa sobre el funcionament de l'associació i l'atenció al consumidor, així com els drets dels consumidors i la tramitació de reclamacions.

L'activitat s'ha dirigit als alumnes del curs de màrqueting que desenvolupa l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell I Domènech, de Sant Sadurní d'Anoia, i ha tingut lloc a la seu barcelonina de l'associació al carrer Leiva, 25 de Barcelona.

La sessió ha estat impartida per Gerard Hernández, secretari general de l'associació, que n'ha informat sobre el funcionament. Un dels aspectes tractats ha estat com es fa la gestió de les consultes i reclamacions dels consumidors.

Així mateix, els assistents han pogut conèixer les diferents vies i procediments que determina la normativa legal per a la resolució de les reclamacions dels usuaris.