FACUA Catalunya celebra la seva 9a Assemblea General de Socis

L'associació ha aprovat el balanç de comptes i les activitats realitzades en l'exercici 2017, així com la proposta d'accions i del pressupost previst per a aquest exercici.

FACUA Catalunya celebra la seva 9a Assemblea General de Socis

FACUA Catalunya ha celebrat la seva 9a Assemblea General de Socis el passat dijous 22 de març. L'acte es va celebrar a la seu de l'associació al carrer Leiva, 25, a Barcelona. En l'acte es va aprovar la Memòria d'Activitats i els Comptes Anuals de l'Associació de 2017.

Amb posterioritat es van aprovar també els pressupostos per 2018 i el calendari d'activitats previstes per al present exercici. A més, hi va haver una modificació dels estatuts, ja que es va aprovar el canvi de domicili social de l'associació i del nom, per afegir Catalunya a FACUA.

FACUA Catalunya va tancar 2017 amb 22.437 socis, un 12% més que l'any anterior. Va recollir 1.125 reclamacions i les més freqüents les van protagonitzar les entitats financeres, el sector de l'automòbil i les companyies de telecomunicacions.

La seu central de l'associació es troba en carrer de Leiva, 25, a Barcelona i el Telèfon del Consumidor de Catalunya és el 931 402 985.