Sanitat informa de la retirada d'unes tovalloletes netejadores per estar contaminades microbiològicament

Es tracta del lot 214915 del producte CV Cadea Vera Verwöhnende Reinigungstücher de l'empresa Dr Schumacher GmbH.

Sanitat informa de la retirada d'unes tovalloletes netejadores per estar contaminades microbiològicament

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (Aemps), dependent del Ministeri de Sanitat, ha informat de la retirada del mercat i recuperació dels consumidors del lot 214915 de les tovalloletes netejadores CV Cadea Vera Verwöhnende Reinigungstücher de l'empresa Dr Schumacher GmbH., per estar contaminat microbiològicament.

La informació ha estat transmesa a través d'una alerta europea comunicada pel Sistema d'Intercanvi Ràpid d'Informació de la Unió Europea (Rapex). L'empresa Müller Handels GmbH & Co. KG, que distribueix aquest producte a Espanya, ha iniciat la retirada del producte del mercat i la recuperació de les unitats que estiguin en mans dels consumidors.

Les mesures adoptades per l'empresa han estat comunicades a les autoritats sanitàries de les comunitats autònomes per a la seva difusió i actuacions oportunes.

La Aemps recomana als consumidors que disposin d'alguna unitat del lot del producte afectat que no ho utilitzin i es dirigeixin a l'establiment on el van comprar per a la seva devolució.